Mijn 5 meest gelezen artikelen

Het grappigste van alles vind ik misschien nog wel dat met stipt op 1 een artikel staat wat ik persoonlijk helemaal niet zo bijzonder vind, haha! Ik deel vandaag de 5 meest gelezen artikelen op mijn blog!

1. Tips voor een geslaagd themafeestje + themaideetjes

Dit artikel is het állermeeste gelezen van al mijn artikelen. Hij is zelfs dubbel zo vaak aangeklikt als nummer 2.. wow! Grappig, ik schreef dit artikel omdat ik zelf tips aan het verzamelen was om een themafeestje te geven, maar honderd verschillende sites af moest speuren. Ik besloot om de opgedane info te bundelen en met een eigen sausje en ideetjes in een artikel te delen; als ik het zocht, zouden er vast meer mensen zijn die er naar opzoek waren. En dat is dus wel gebleken!

2. 5 Hergebruiktips voor alledaags ‘afval’

Dit vond ik oprecht een leuke post om te schrijven, ik was er ook best wel trots op. Ik deelde hem op Facebook en voor ik het wist sloeg mijn telefoon bijna op hol. Facebook meldde me dat het massaal gedeeld en geliked werd, WordPress stuurde even een pushmelding om te laten weten dat mijn stats ‘booming’ waren en op Google Analytics hield ik live bij hoe honderden mensen uit het hele land de moeite namen om mijn artikel te lezen. Dat vond ik zó gaaf!

3. Inpaklijst voor een korte trip

De inpaklijst voor een korte trip is wederom zo’n artikel wat ik vooral voor mezelf heb geschreven. Ik zoek hem elke keer als ik op Citytrip ga weer terug en gebruik hem ook daadwerkelijk om in te pakken! Een tijdje terug vroeg iemand in de Srprs.me travellers-groep of in de Travel Stories-groep op Facebook (ik kan me even niet meer heugen welke) wat je zoal mee zou moeten nemen. Ik deelde toen vooral uit aardigheid mijn linkje, niet eens met de intentie om op deze manier bezoekers te krijgen. Dat gebeurde opeens wel, het bleek dat er veel meer mensen naar op zoek waren, haha! 

4. Bucketlist; 25 before 25

Een van mijn favoriete artikelen; de 25 before 25! Ik stelde een lijstje op met 25 dingen die ik nog wilde doen voordat ik 25 werd. De link deelde ik op Facebook, voor de vrienden en familie die geinteresseerd zouden zijn. Dat bleken er nogal een hoop! Ook andere bloggers reageerden, dat vond ik echt heel tof! Inmiddels ben ik 25 en heb je de recap van deze bucketlist kunnen lezen. Ook daar bleken veel mensen in geinteresseerd te zijn overigens. Leuk, want ik deel eigenlijk helemaal niet zo extreem veel persoonlijke artikelen, haha!

5. DIY Woonketting met quote

Eigenlijk vind ik het heel grappig dat dit artikel op nummer 5 staat, want ik ben er zelf helemaal niet zo wild van! Ik heb de woonkettingen een tijdje aan mn muur gehad en er eentje met een winactie kado gedaan, maar daar hield het eigenlijk wel weer een beetje mee op. Zonde, misschien moet ik de resterende twee ook maar weggeven, haha! Het was in ieder geval een vrij simpele DIY, die ik zelf al weer een beetje vergeten was.

Zo zie je maar, soms zijn de artikelen waar je zelf het hardst je best voor doet en het meest trots op bent juist niet de artikelen die het populairst zijn. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe collega-bloggers dit ervaren! Herkenbaar, of juist totaal niet?

CATEGORY: Lifestyle

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.