Geen voornemens maar doelen! Back 2 Basic in Januari

In Januari pak ik weer op waar ik in December aan begonnen ben: beter voor mezelf zorgen! Niet zozeer als goed voornemen, maar meer als gezonde doelen die ik voor mezelf stel. In deze video vertel ik je er over. Ik begin met 3 realistische en haalbare doelen, en probeer het zo elke keer een beetje uit te breiden en op te bouwen tot gezonde gewoontes. Doe je met me mee?

https://youtu.be/9f_cXaSbRPA

Who’s with me? Of heb je misschien zelf ook een healthy doel in Januari? (of gewoon in 2016!) Laat het me weten in een reactie! Zo kunnen we elkaar motiveren! Enne, tips, trucs, recepten en aanraders zijn natuurlijk áltijd meer dan welkom! :)

CATEGORY: Food, Lifestyle

Claudia

Mijn naam is Claudia (25) en op Asjemeclau.nl blog ik over de dingen waar ik blij van word; Reizen, Eten en Lifestyle dus! Alles met een persoonlijk tintje en natuurlijk humor. De insteek van mijn blog is om jou bij elk bezoek weer iets wijzer op pad te sturen. Ik schrijf artikelen over persoonlijke ontwikkeling, het inzetten van social media, maar probeer dit ook te bereiken door bijvoorbeeld het delen van reviews van producten of hotspots, recepten of handige tips over bijvoorbeeld reizen of bewuster leven. Heb je verzoekjes? Tell me! Wel of niet wijzer geworden of heb je een aanvulling op mijn artikel? Deel het in de comments! :)

Comments (6)

Je doelen lijken mij heel concreet en haalbaar, heel veel succes ermee!

Dat was inderdaad ook de opzet, fijn dat een ander dat dan ook zo ziet! Dankjewel :)

Goed begin en goed bezig voor een goede levensstijl en verandering wat gezond is aan te passen. Ik doe niet mee, omdat ik al een heel jaar bezig ben met gezond zijn en ook bewegen. Ik drink ook veel water en af en toe Spa rood. Speciale gelegenheid past iets anders.

Zo te horen ben jij al heel goed bezig inderdaad! Voor speciale gelegenheden moet je jezelf zeker weten iets gunnen. Een wijntje bijvoorbeeld blijft nou eenmaal erg lekker :)

Het lijken mij haalbare doelen, ik heb er alle vertrouwen in dat het gaat lukken! Veel succes :)

Thanks Jenzll! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.