Challenge #2: Try something new! week 2

Zoals ik al vertelde in mijn vorige blogpost over de try something new challenge, heb ik deze week ook weer een recept uitgeprobeerd met een ingredient wat ik nog nooit gebruikt heb. Nu zou je kunnen stellen dat ik deze week heb valsgespeeld. Ik heb namelijk al eens eerder zoete bataat/zoete aardappel gegeten. Naar aanleiding van het ontploffende internet over zoete aardappel frietjes heb ik deze al eens eerder uitgeprobeerd. Lekker, maar wel enorm vullend! Toen ik op Youtube dit filmpje van Foodgloss tegenkwam, vond ik de combinatie in de eerste instantie zó raar, dat ik het moest proberen.

2014-06-28 19.43.48

Nogmaals: credits voor dit recept gaan naar Frances van Foodgloss. De eerste keer dat ik het filmpje zag dacht ik, hmm, wat een gekke combinatie van ingredienten. Dat kan best wel eens lekker zijn. Daarna weer vergeten of nooit in de gelegenheid om het te maken. Tot ik laatst in een vlog bij Mascha van Beautygloss voorbij zag komen dat zij deze stamppot enorm vaak maken, werd mijn nieuwsgierigheid toch weer gewekt.

De stamppot is een combinatie van zoete aardappel met feta, zongedroogde tomaatjes, mango, cayennepeper en rucola. De foto doesnt do it justice. Dit. Is. Zo. Lekker!! Man man man, ik heb zitten smullen! Ik vond het zó lekker dat ik meteen mijn vriend een berichtje heb gestuurd dat we dit de volgende dag samen weer zouden eten. Lekker met mama’s recept voor gehaktballen.. mmmm..

Dus, schrap alles wat je in je gedachten had voor het avondeten vanavond en maak dit!

 

CATEGORY: Food, Personal

Claudia

Mijn naam is Claudia (25) en op Asjemeclau.nl blog ik over de dingen waar ik blij van word; Reizen, Eten en Lifestyle dus! Alles met een persoonlijk tintje en natuurlijk humor. De insteek van mijn blog is om jou bij elk bezoek weer iets wijzer op pad te sturen. Ik schrijf artikelen over persoonlijke ontwikkeling, het inzetten van social media, maar probeer dit ook te bereiken door bijvoorbeeld het delen van reviews van producten of hotspots, recepten of handige tips over bijvoorbeeld reizen of bewuster leven. Heb je verzoekjes? Tell me! Wel of niet wijzer geworden of heb je een aanvulling op mijn artikel? Deel het in de comments! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.