Citytrip Londen – Februari 2016

Afgelopen Februari vloog ik met mijn vriend naar Londen voor een citytrip. Ik was nog nooit eerder in Londen geweest en vond het een erg indrukwekkende stad! Kijk mee naar onze trip in 3,5 minuut!

 

Ik heb er bewust voor gekozen om de video lekker kort te houden. Hoe vaker ik de video’s van mijn Srprs.me tripjes terugkeek (klik hier voor trip 1 en hier voor trip 2) hoe meer ik dacht ‘hmm, dat shot duurt wel érg lang… Dat is denk ik ook het leuke van video’s monteren; met elke video die je maakt zie je weer verbeterpuntjes! Deze keer was het mijn doel om de video van onze citytrip Londen maar één liedje lang te laten duren, haha! Persoonlijk vind ik het best een verbetering, maar ik hoor natuurlijk graag wat jullie mening is. Feedback is altijd welkom :)

CATEGORY: Travel

Claudia

Mijn naam is Claudia (25) en op Asjemeclau.nl blog ik over de dingen waar ik blij van word; Reizen, Eten en Lifestyle dus! Alles met een persoonlijk tintje en natuurlijk humor. De insteek van mijn blog is om jou bij elk bezoek weer iets wijzer op pad te sturen. Ik schrijf artikelen over persoonlijke ontwikkeling, het inzetten van social media, maar probeer dit ook te bereiken door bijvoorbeeld het delen van reviews van producten of hotspots, recepten of handige tips over bijvoorbeeld reizen of bewuster leven. Heb je verzoekjes? Tell me! Wel of niet wijzer geworden of heb je een aanvulling op mijn artikel? Deel het in de comments! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.