Al het onderstaande is van toepassing op de website die u op dit moment bekijkt (www.Asjemeclau.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Deze blog wordt met grote zorg en met veel liefde samengesteld. Toch is het mogelijk dat er onjuistheden in gepubliceerde artikelen sluipen. Aan de inhoud van Asjemeclau kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle inhoud van deze site behoort tot Asjemeclau.nl, tenzij anders aangegeven. Niets van deze website mag op welke wijze dan ook vermenigvuldigd, aangepast en/of doorgegeven worden, zonder voorafgaande toestemming van mij.

Producten

De meeste producten die je op mijn blog ziet heb ik zelf gekocht. Soms gebruik ik een product al heel lang en wil ik dit graag delen, soms ben ik benieuwd naar een product en schaf ik het zelf aan om uit te testen. Zo nu en dan krijg ik producten van een merk of bedrijf opgestuurd. Ongeacht de wijze waarop een product is verkregen (zelf gekocht of opgestuurd gekregen om te testen), er zal altijd een eerlijke mening gegeven worden over het product. Dit kan zowel positief als negatief uitpakken!

Affiliate links

Soms zie je onderaan een artikel staan dat de blogpost affiliate links bevat. Dat betekent het volgende; wanneer jij via zo’n affiliate link een product koopt, ontvang ik daar een (erg laag) percentage van. Voor jou maakt het wanneer je via zo’n affiliate link iets koopt qua prijs géén verschil! Het kost jou dus niets extra’s, maar je steunt mij wel. Daar word ik dan weer heel blij van, want als ik al die centjes bij elkaar schraap kan ik daar dan weer (een deel van) mijn hostingkosten van betalen!

 

Vragen of opmerkingen? Stuur mij gerust een mail: info@asjemeclau.nl

 

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.