Eten tijdens onze srprs.me reis!

Zoals je in een van mijn eerdere blogposts kon lezen (en zien) ben ik met Else op een verrassings-citytrip geweest. De eerste stap was gezet, maar er was nog een groot ding waar ik me overheen moest zetten: eten. Wie mij een beetje kent weet dat ik een ontzettende miep ben met eten. Ik ben echt een structuur-zeikerd, houd niet van vlees en wil graag weten wat er in mijn eten zit. Erg handig in een land waar je de taal niet spreekt, ze vrij veel vlees eten en je amper nog wat kunt herkennen van het eten dat op je bord ligt!

Toch heb ik me er overheen gezet en ben voorzichtig begonnen met het proberen van het een en ander. Op dag 1 sms’ten we wat heen en weer met een local, een vriend van ons bleek een vriend te hebben in de stad waar wij verbleven. Erg handig, hij gaf ons de tip om een locale pub te proberen; goed eten, veel keuze en niet duur. Nou, dat hebben we geweten! We besloten een soort tapas-menu samen te stellen door gewoon het een en ander te bestellen en samen van alles te proeven. Holy schmackers, wat was het veel en wat was het allemaal lekker! We zaten propvol en betaalden voor het eten en 4 frisdrankjes slechts € 16,-. Zestien euro! Ongekend.

Dit was letterlijk de aftrap voor de rest van de reis: alles proberen! Ik heb de lekkerste gevulde wafel ever op, nog meer tapas-stijl gerechtjes, gevulde crepes, gevulde aardappel-dingessen (waarvan ik géén idee heb wat het nou eigenlijk was) en het nationale gerecht.

Niet alles was even tasty, vooral het nationale gerecht (toch Else? Haha!) maar we hebben mooi wel vanalles geprobeerd. Ínclusief vlees! Overwinning much.

We hebben het een en ander op foto en video vastgelegd, dus voor de nieuwsgierige mensen onder ons, het eten tijdens onze srprs.me reis:

CATEGORY: Food, Travel

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.