Het Bucketlistboek + 5 Dingen die ik al gedaan heb!

Hé, wat leuk dat je er weer bij bent! Vandaag klets ik een video vol over het leuke boek van Elise de Rijck; ‘Het Bucketlistboek’. Een ontzettend leuk boek met allerlei dingen die je gedaan moet hebben voor je doodgaat. Een aantal jaren geleden kocht ik met mijn beste vriendin het boek ‘Wreck this journal’ en ik denk dat als je dat boek tof vond, het met dit boek ook wel goed zit! Ik vertel in deze video ook over 5 dingen die ik al af heb kunnen strepen. Helaas ben ik niet zo goed in beknopt vertellen maar gelukkig heb ik er nog het een en ander uit kunnen knippen, haha!

 

CATEGORY: Lifestyle, Travel

Claudia

Comments (1)

Leuke video! Wat hebben jullie ook veel geld opgehaald zeg voor het goede doel, wauw! Zelf vind ik het ook fijner om goede doelen wat dichterbij te zoeken, zodat ik weet wat er met het geld gebeurd én daarnaast is het stiekem ook wel heel leuk om het dan ook echt te zien.
Het boek lijkt mij ook wel heel leuk eigenlijk, denk dat dit ook erg leuk is om cadeau te doen op een verjaardag bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.