Hotspot: Toasty Business in Tilburg

Een tijdje geleden tagde een vriend mij op Facebook over een switch in Tilburg; Broodjeszaak Valentino’s Tilburg werd omgedoopt tot Toasty Business Tilburg. Toen ik even later een berichtje voorbij zag komen waarin ze iedereen opriepen om hun lunchbuddy’s te taggen omdat ze 5 lunches weggaven, wilde ik natuurlijk wel een gokje wagen. We waren een van de gelukkige winnaars en laatst hebben we eindelijk de mogelijkheid gehad om er gebruik van te maken! Is Toasty Business een aanwinst voor Tilburg?

Toasty Business
Lieve Vrouwenplein 13
5038 TS  Tilburg
Website

 Toasty Business Tilburg

Toasty Business Tilburg

Laat ik hier maar meteen mee beginnen; laat je niet misleiden door de voorkant van het pand! Ik heb de foto eigenlijk uit de verkeerde hoek genomen, want aan de andere kant van het stoepbord staat Toasty Business. Om eerlijk te zijn hebben we aan de overkant op de stoep nog snel even gegoogeld of we ook echt op dit nummer in dit pand moesten zijn, haha! Dat was dus inderdaad zo!

We werden leuk ontvangen door degene achter de balie en zochten een plekje uit om te zitten. Er is aandacht gestoken in de inrichting, er is één muur versierd met graffiti en één muur met een grote afbeelding. De rest van de muren zijn rustig gehouden, zodat het geen schreeuwerige boel wordt. De meubels zijn verschillend, je kunt zowel hoog als laag gaan zitten. Eerlijk is eerlijk, als je echt een knus en gezellig cafeetje of restaurantje zoekt om te lunchen kun je misschien beter iets verder de binnenstad in. Aan de andere kant denk ik dat het ook niet de insteek is van Toasty Business om er een gezellig knus plekje van te maken, maar gewoon een moderne en vlotte plek om even lekker te eten!

Toasty Business Tilburg

Nadat we de kaart uitvoerig hadden bekeken komt het meest stressvolle deel. Niet het wachten op je eten, maar het maken van een keuze! Ik koos uiteindelijk voor de Truffelicious tosti met Toasty cheese mix, mozzarella en truffel op maisbrood. Hij moest na veel twijfelen presteren onder druk en ging uiteindelijk voor de Taco Tuesday op witbrood.

Laat ik voorop stellen dat je aan één tosti écht wel genoeg hebt. De plakken die ze hier snijden zijn echt niet mis, deze dikke plakken brood smeren ze ook nog in met de speciale Toasty kruidenboter. De kaas is een speciale mix van geraspte cheddar en mozzarella, op de een of andere manier is dat toch anders dan een plak kaas op je tosti! Ik moet zeggen dat ik een favoriet adresje had in Tilburg waar ze naar mijn idee de lekkerste tosti’s serveren, maar die is absoluut van de troon gestoten door Toasty Business. Ik kon er niets op aanmerken, de smaak was uitstekend, de kaas was lekker, de kruidenboter was echt een lekkere toevoeging en het sausje dat je er bij krijgt was een succes. Van de keuze voor het maisbrood had ik overigens ook geen spijt! Ik durf niet te zeggen of ze deze optie altijd aanbieden, aangezien ik het niet op de kaart terug kon vinden, maar als je de keuze hebt; neem het maisbrood! Hij kreeg ook nog een portie Toasty Business chips bij zijn tosti. Kies je voor een menu, dan krijg je bij dit alles ook nog een drankje naar keuze.

Toasty Business Tilburg

Hij koos de Aardbei & Banaan smoothie en ik probeerde de Mango & Aardbei. Wij zijn echte smoothie liefhebbers, maar nadat we een tijdje geleden ergens een smoothie bestelde die alles behalve aan onze verwachtingen voldeed hielden we toch rekening met het ergste. Nergens voor nodig, want zelfs voor alleen een smoothie zou ik hier nog binnenlopen! Lekker koud, verse producten, voor je neus geblend; precies zoals ik hem graag wil! Daar word ik blij van, want om eerlijk te zijn kun je hier in de stad eigenlijk nergens echt een fatsoenlijke smoothie krijgen, haha.

Je kunt bij Toasty Business gaan eten, maar je kunt je tosti’s (of burgers) ook thuis laten bezorgen! Wie weet maken we hier nog weleens gebruik van! Als we bij mij thuis zijn dan, want in de wijk van mijn vriend bezorgen ze helaas niet. Degene die ons ‘bediende’ heeft trouwens heel helder uitgelegd waarom! We hebben na het nuttigen van onze lunch nog even met hem gepraat over het bedrijf. Heel leuk vind ik dat altijd, als mensen er open over zijn. Het is tof om meer te weten te komen over een bedrijf en het hoe, wat en waarom!

Toasty Business Tilburg

Conclusie?

Eten en Drinken:

Je had het waarschijnlijk al wel door; de tosti’s en de smoothies waren in één woord helemaal top!

Sfeer:

Het enige puntje wat ik een klein beetje jammer vond. Ze hebben echt hun best gedaan, en voor een bezorg/restaurant combinatie is het heel modern en vlot ingericht, maar je moet niet verwachten te lunchen in een knus en bruisend restaurant. Toch moet je hier doorheen kijken, want voor mij zou het niet opwegen tegen het lekkere eten!

Service:

De service was top! We werden begroet bij binnenkomst, kregen ruim de tijd om een keuze te maken (en geloof me, die tijd hebben wij echt wel nodig, haha!), tussendoor werd nog even gecheckt of alles naar wens was en naderhand hadden we nog een leuk en open gesprek zoals je al kon lezen.

Prijs:

Wij wonnen deze lunch via hun openingsactie op Facebook, dus ondanks dat het niets met mijn blog te maken heeft, hebben wij niet voor onze lunch hoeven betalen. Voor een menu (1 toasty met portie chips én een drankje naar keuze) betaal je ongeveer tussen de €5,- en de €7,-. Voor een smoothie tel je €3,75 neer (en dat is het dubbel en dwars waard!)

Eindoordeel:

Wil je gewoon echt een hele goeie tosti eten en niet de hele middag blijven plakken? Of hem zelfs thuis laten bezorgen? Kijk dan eens wat verder dan je neus lang is en wandel naar het Lieve Vrouwenplein (tegenover de Jumbo Supermarkt moet je wezen). Wat ons betreft zeker een aanrader!

CATEGORY: Food

Claudia

Comments (3)

OMG! Ik ben verslaafd aan tosti's en ik ga na de zomer studeren in Tilburg. Vast lunchadresje dus!

Ohh wat ziet dat er lekker uit! De 'Taco Tuesday' klinkt ook echt als iets voor mij. Ik denk niet dat het een zaakje is waar ik normaal binnen zou lopen (door de uitstraling), maar na jouw review onthoud ik 'm zeker voor als ik eens in Tilburg ben.

Ken het nog niet, voor tosti's in Tilburg ga ik altijd standaard naar 1 adresje in Tilburg. Misschien de volgende x hier eens kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.