Ik ben jarig! + Winactie

Jippie, vandaag ben ik 23 jaar oud geworden. Waar ik vroeger altijd zo vroeg mogelijk wakker werd en op de bank ècht jarig zat te zijn, is dat de laatste jaren wel anders. Elk jaar is uitslapen op mijn verjaardag toch wel een van de beste kadootjes. En dit jaar is het helemaal een feest: de klok gaat een uur terug (niet vergeten!) dus dat betekent ook een uur langer slapen! Woehoe! (Ik klink nu echt als een oud wijf he? Ach, ik ben ten slotte ook geen 18 meer!)

IMG_0401.JPG

En.. wie jarig is deelt uit!

Daarom geef ik deze woonketting uit een eerdere DIY-post weg. Het enige wat je hoeft te doen is in een reactie achterlaten dat je meedoet aan de winactie. Mijn blog volgen op bloglovin’ is geen vereiste, maar ik zou het natuurlijk wel heel leuk vinden!

Vergeet niet je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje. Je kunt meedoen tot Zaterdag 1 November 18:00.

Ik wens je een mooi weekend, wat je dan ook met dat extra uur mag gaan doen ;-)

CATEGORY: Personal

Claudia

Comments (6)

Van harte gefeliciteerd!

Dankjewel! :)

Van harte gefeliciteerd :) Ik doe graag mee, het ziet er prachtig uit!
https://www.youtube.com/watch?v=JdWq7D2Kmjs

Dankjewel! En wat een leuk liedje met die pinguins, haha :)

Nog gefeliciteerd met je verjaardag!! :D Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt gehad!

Dankjewel! Dat is helemaal goedgekomen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.