Ik ben vandaag jarig, 24 jaar!

Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday, happy birthday, happy birthday to me! Joepie, vandaag ben ik jarig en word ik 24 jaar oud! Kom maar door met die belletjes, Whatsapp-berichtjes en non-stop Facebook-notificaties! ;)

Ik ga vandaag lekker rustig aan doen, lunchen en winkelen met mijn moeder. Het ‘grote mensen feest’ vier ik zaterdag pas, en het feest voor mijn vrienden hebben we al gevierd. Dat was een heftige fissa trouwens, we vierden het met zijn zessen. Samen met drie vriendinnen en twee vrienden nodigden we grandioos veel mensen uit in de enorme keuken van het studentenhuis van twee van mijn vriendinnen. We sloegen wat bier en wijn in, ik trapte een playlist in elkaar en we bombardeerden het feest tot het ‘bijna-dierendag feest’. Voor de pientere lezer; ons feestje was inderdaad op 3 Oktober!

De keuken werd aangekleed met slingers, snorkels, vissen en een rubberen opblaasboot en de picknicktafels werden aan de kant geschoven. Op één na dan, die moest dienst doen als beer-pong tafel. Het was een goed feestje met een vleugje drama (waar ik deze keer geen onderdeel van was, haha!)

Dus, ik ga lekker op mijn gemak een fancy ontbijt in elkaar draaien, wat YouTube-videos kijken en lekker winkelen met m’n mamsie. Jullie ook een fijne dag!

CATEGORY: Personal

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.