Ik testte bezorgservice Deliveroo in Tilburg

Laat ik maar meteen eerlijk zijn; ik ben niet vies van een bezorgmaaltijd. Ik ben wél een kieskeurige eter, en val dus vaak terug op pizza of pasta van bezorgrestaurants waarvan ik weet dat het eten prima is. Nu lijkt het misschien alsof de bezorger hier kind aan huis is, maar in werkelijkheid laat ik hooguit 1 keer per maand wat bezorgen. Toen ik las dat bezorgservice Deliveroo in Tilburg ging bezorgen was mijn interesse gewekt. Op een brakke Zondag waarop ik geen idee had wat ik wilde eten besloot ik het eens te proberen!

Bezorgservice Deliveroo in Tilburg

De hele dag heb ik al last van hooikoorts, ik heb matig geslapen en dus nergens zin in. Rond een uur of 1 rolde ik uit m’n bed en tegen een uur of 3 propte ik een broodje naar binnen onder het mom ‘dan heb ik in ieder geval iets gegeten’. Het is nu 7 uur, en om eerlijk te zijn heb ik nog steeds nergens zin in. Of, wat specifieker geformuleerd; ik heb geen idee wáár ik zin in heb. Of, in het Tilburgs geformuleerd; ut is ammel nie noar munne táánd. Ik bedenk me dat Deliveroo vanaf afgelopen Donderdag in onze stad is gaan bezorgen, en besluit wat inspiratie op te doen op de site van Deliveroo.

Bestellen

De keuze is nog niet extreem reuze, maar er zijn toch al 12 restaurants waar ik uit kan kiezen. De kleine Indo en Aim Airoy trekken gelijk mijn aandacht. Het wordt Thais of Indonesisch dus. Beide restaurants ken ik eigenlijk alleen bij naam, en ik besluit eens geen reviews op te zoeken maar gewoon af te gaan op de menukaarten. Omdat bij Aim Ajoy ruime keuze is uit Vegetarisch en zelfs Veganistische gerechten en bij de andere beide vegetarische gerechten niet persé direct mijn aandacht trekken, kies ik voor Aim Aroy.

bezorgservice Deliveroo in Tilburg

Ik twijfel tussen een aantal dingen, en dacht dat tahoe een andere benaming was voor tempeh. (niet dus, het is een andere naam voor tofu!) Heel stoer probeer ik me over mijn eerste en enige (mislukte) kennismaking met tempeh heen te zetten, aangezien je niet echt om dit ingrediënt heen blijkt te kunnen zo lang je geen vlees wilt eten. Ik praat mezelf moed in door te bedenken dat zij het waarschijnlijk stukken smaakvoller kunnen klaarmaken dan die droge plakjes die ik uit m’n koekenpan viste en met tegenzin op at, terwijl ik stiekem nog even een afbeelding zoek van het gerecht op google. Just to be sure. (Hier had ik nog steeds geen idee dat ik lekker tofu in mn bakje kreeg, haha!)

Uiteindelijk kies ik voor de Tahoe Pat Krapow, wat bestaat uit gebakken tahoe, groenten, Thaise basilicum en pepers. Als bijgerecht kies ik voor gebakken noodles. Ik twijfelde nog of ik niet liever rode curry wilde vanwege mijn zin in pittig eten, maar omdat ik eigenlijk helemaal geen zin had in rijst maar in noodles én omdat dit gerecht aan de pepertjes te zien even pittig was als de curry, werd het toch de Tahoe Pat Krapow.

bezorgservice Deliveroo in Tilburg

Als je een drankspelletje zou maken van de aantallen dat ik ‘twijfel’ in dit artikel noem, vrees ik dat het gevaarlijke vormen aan zou nemen. Toch twijfel ik nog even of ik een voorgerechtje er bij neem (ik zie vegetarische loempia’s) maar bedenk me dat ik daar achteraf hoogstwaarschijnlijk toch weer spijt van zou krijgen. Ik houd het hier bij, en ook mijn geliefde blikje Fanta dat ik normaliter altijd er bij laat bezorgen, laat ik weg.

Betalen

Want.. ik zou geen dochter van mijn moeder zijn als ik niet even gezocht had naar een kortingscode! Het totaalbedrag kwam neer op €13,45, en dat betekende dat ik nog €2,50 bezorgkosten moest betalen. Ik installeerde de Deliveroo app omdat ik dacht dat ik als nieuwe klant dan automatisch een kortingscode zou ontvangen.. Maar helaas. Ik laat me echter niet zo snel uit het veld slaan, en na een simpele google search op ‘Deliveroo Kortingscode’ had ik dan toch mijn €2,50 korting! Ik vond het toch een beetje zonde om dat dan weer uit te geven aan een blikje drinken, en besluit de bezorger een euro fooi te geven en €14,45 af te rekenen.

Even was ik bang dat ik alleen met Creditcard kon betalen, maar gelukkig kon ik gewoon met iDeal afrekenen. De fooi is heel simpel geregeld trouwens, je geeft het óf contant aan de bezorger, of rekent het direct in de app mee af. Je kunt overigens niet contant betalen als je bij Deliveroo wilt bestellen, ‘want we leven in 2017’. Voor mij geen probleem, ik heb eigenlijk nooit contant geld op zak!

Bezorgen

bezorgservice Deliveroo in Tilburg
bezorgservice Deliveroo in Tilburg

Vervolgens is het wachten op de bezorger.. Je kunt in de app zien hoe ver het restaurant is met je bestelling, hoe lang het nog duurt én waar de bezorger zich bevindt als ‘ie naar je onderweg is. Ik weet niet of ik dat nou heel tof vindt, of een beetje naar, haha.

bezorgservice Deliveroo in Tilburg
bezorgservice Deliveroo in Tilburg

De bestelling was er redelijk snel en werd netjes afgeleverd. Helaas bleek er iets niet helemaal in orde te zijn, en nadat ik dit in de app aangaf aan een medewerker van de klantenservice heeft Deliveroo direct het bedrag van mijn bestelling vergoed. Complimenten, hele goede service! Altijd pluspunten als medewerkers van een klantenservice vriendelijk en servicegericht zijn :-)

Van mijn tegoed besloot ik een paar dagen later bij Sushi Enjoii sushi te bestellen. Wederom snel bezorgd, vriendelijke bezorger (“It’s my first day today, you’re my first customer! :)”) en niets aan te merken op de bestelling. Er zat zelfs nog wat extra sushi bij! Een week later bestelde ik hier wederom sushi (alleen deze keer wat minder, haha), je kunt dus wel stellen dat ik enthousiast ben over Deliveroo!

Conclusie

Ik krijg overigens niets betaald voor deze blogpost, ik ben gewoon oprecht enthousiast over de service van Deliveroo! Daarbij vind ik het gewoon leuk om mijn ervaringen te delen (en vind het zelf ook altijd fijn om ervaringen van anderen te kunnen lezen als ik op het punt sta om een nieuwe service te proberen!)

Via deze link ontvang je € 2,50 korting op je bestelling! (En ik ook, dus dan kan ik weer sushi bestellen, waar ik hartstikke lekker op ga en dus voor jou weer meer blogposts kan typen. En het kost jou niets extra’s, het scheelt je juist weer wat geld zodat je een extra wijntje kunt bestellen in de kroeg of op het terras! Beetje een win-win en een gun-gun situatie dus, haha)

.
CATEGORY: Food

Claudia

Comments (1)

Wat fijn dat Deliveroo ook in Tilburg zit. Die sushi ziet er goed uit (nog een big sushi lover hier)! Ik heb zelf ook bijna nooit contact geld op zak, maar ik snap wel dat dit voor sommige mensen misschiene en minpunt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.