Ik ben Jarig en ik word vandaag 25 jaar!

Eeeeeer, is er een jarig hoera, hoera, dat kunnen jullie niet zien maar dat ben iiiiiik! Jeeeeej! Vandaag vier ik mijn 25e verjaardag! Grappig om mijn oude verjaardags-blogposts terug te zien trouwens, van toen ik 23 werd, of toen ik vorig jaar mijn 24e verjaardag vierde.

Joehoe, jarig!

Vandaag ben ik lekker een dagje met Cas aan het genieten in de Efteling en sluiten we de dag af door lekker uit eten te gaan. Volgens ‘ons mam’ is de kans vrij groot dat wij ooit nog eens een winkel, pretpark of andere openbare ruimte uitgegooid worden, dus laten we hopen dat de andere bezoekers van de Efteling net zo hard kunnen lachen om ons als dat wij om onszelf doen!

24 Going on 25

Vorig jaar stelde ik een lijst op van de 25 dingen die ik nog zou willen doen voordat ik 25 werd. Dat vond ik nou eens oprecht tof om te doen! Wat is het toch een veelbewogen jaar geweest en wat heb ik een plezier gehad het afgelopen jaar met het uitvoeren van deze bucketlist-items. Later deze week zal ik de update van dit artikel plaatsen, zodat jullie kunnen lezen hoe het me is vergaan en of ik alles uit heb kunnen voeren!

Wat ik komend jaar voor dromen, doelen en plannen heb? Ik heb gelukkig voldoende tijd om dat allemaal voor mezelf op een rijtje te zetten. Voor nu ga ik een dagje helemaal nergens aan denken, lekker jarig zijn, eten, lachen en rondslenteren met Cas en natuurlijk ’s avonds nog wat cadeautjes uitpakken! (Behalve die van Cas dan, want de oplettende kijker had al op Instagram gezien hoe blij ik ben met mijn nieuwe Cluse horloge!)

Bedankt!

Leuk dat je de moeite hebt genomen om deze blogpost te lezen, om mijn blog te bezoeken, om een reactie achter te laten, om mijn foto’s op Instagram te liken.. Bedankt! Ik waardeer jullie allemaal stuk voor stuk! Hierbij trakteer ik jullie allemaal op een digitale Frozi-Yogi (die van de foto boven dit artikel dus! Is weer eens wat anders dan taart, vind je ook niet?)

Fijne dag!

CATEGORY: Lifestyle, Personal

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

┬ę Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.