Lie witness news: Fashionweek Liars!

Een van mijn vriendinnen stuurde me het volgende filmpje toe met de bijbehorende tekst: “Clau, dit moet je echt even zien. Je pist echt in je panty!” Nou, als een van mijn vriendinnen oppert dat iets is om van in je panty te pissen van het lachen wil ik dat natuurlijk wel zien! Kijk eerst even mee naar het desbetreffende filmpje:

Ik heb echt heel hard gelachen om dit filmpje! Vooral de plaatjes die bij de bijbehorende ‘merken’ horen en de reacties van deze fashionlovers, ik heb me echt bescheurd. En dan de manier waarop de presentator de spot drijft met wat deze merken eigenlijk echt betekenen.. Je kon me opvegen. En vergeet natuurlijk de verzonnen ‘headless dress’ niet, want deze hadden zij natuurlijk al lang en breed all over instagram gespot.

Youtube is zo lief om vergelijkbare filmpjes te suggereren, dus kwam ik ook de versie van 2013 nog tegen:

http://youtu.be/Y1-4xJdCt5U

Vorig jaar konden ze er ook wat van zeg. Als echte fashionlover kun je natuurlijk niet afgaan, dus verzin je er maar een spannend verhaal omheen. Een ding moet ik ze meegeven; sommigen kunnen echt vloeiend liegen :’)

CATEGORY: Fashion & Beauty

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

┬ę Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.