Mijn #toffekerst pakketje!

Een tijdje geleden las ik een oproepje in een bloggersgroep op Facebook; of er Bloggers zouden zijn die het leuk zouden vinden om voor elkaar een kerstpakketje te maken voor minimaal €12,50.. Dat leek me nou echt leuk! Je kreeg iemand toegewezen en aan de hand van blog en Instagram profiel was het jouw taak om een passend #toffekerst pakketje samen te stellen.. Benieuwd wat ik kreeg?

Ik kreeg als maatje Mimi toegewezen van de blog Mimi Roase. Omdat er nog niet zoveel op haar blog stond, vond ik het ergens vrij lastig om een passend pakketje samen te stellen. Wat hoopte ik dat ze er blij mee was zeg! Gelukkig was dit het geval. Benieuwd naar wat ik Mimi heb gegeven? Haar artikel lees je hier!

Maargoed, ik kreeg zelf dus ook nog wat! Ruim op tijd bezorgde de pakketbezorger mijn #toffekerst pakketje. Alleen van de buitenkant werd ik al excited, want mijn maatje Kimberley had alleen al op de buitenkant echt haar best gedaan! Spannend, ook mijn ouders waren reuzebenieuwd naar de inhoud, haha! Het unboxen en uitpakken kon beginnen.

Mijn eerste gedachte? Wat een hoop cadeautjes zeg, jeetje, wat véél!

#toffekerst

#toffekerst

Ah, wat was ik blij zeg! Ik geloof dat ik wel zo’n 6 keer heb gezegd dat ze écht heel goed haar huiswerk had gedaan. Leuk, want voor mij was het natuurlijk tevens een test om te kijken of mijn blog en Instagram profiel uitstralen wie ik ben en wat ik leuk vind! Bij het uitpakken van de reisgids was ik oprecht verbaasd; ik heb eigenlijk alleen nog maar met mijn vriend besproken dat we graag naar Italie zouden willen. Dat had ze nooit kunnen weten! Echt heel toevallig, ik ben er dan ook erg blij mee!

Er zat achter elk cadeautje nog een gedachte, echt heel leuk! Kimberley heeft het even toegelicht;

Nep bloem en het mandje wat erbij hoort: Ik zie dat je veel reist en daarom soms niet thuis bent. Je kan je planten of bloemen dan dus geen water geven. Vandaar deze simpele oplossing (hihi)

Party popper: Sommige mensen hebben geen geld om te reizen of iets leuks te doen, daarom moet je genieten van waar je allemaal heen gaat. Elke vakantie is dus een feestje waard. Wees blij dat je het kan doen en het nog kan zolang je leeft!

Spiegel: Makkelijk mee te nemen op reis!

Gids van Rome: Mocht je er ooit heen gaan (hopelijk ben je er niet geweest), kan de gids gebruiken.

Oreo koekjes: Makkelijk mee te nemen.

Douche gel: Makkelijk en lekker om mee te nemen op reis.

Markeer stiften mini: Makkelijk om mee te nemen voor als je een kladblok bij je hebt of je een boek gaat lezen en dingen wilt onthouden. Zo kan je lekker markeren zonder te grote stiften mee te nemen op reis.

Kladblokje: Heeft geen uitleg nodig.

Brillendoekjes: Altijd handig voor op reis, je draagt immers een bril.

Zoals je misschien al wel gemerkt hebt, ben ik heel blij met de inhoud van mijn pakketje! De brillendoekjes zijn al in gebruik, het spiegeltje zit al in mijn tas en de Oreo koekjes… Welke Oreo koekjes? Hahaha!

Kimberley, dankjewel! Mensen van #toffekerst, dankjulliewel! Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat ik meedeed aan zoiets leuks!

CATEGORY: Lifestyle

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.