Mijn visitekaartjes als blogger

Jeeej, mijn visitekaartjes zijn binnen! Een tijdje geleden bestelde ik na lang twijfelen over het ontwerp een aantal visitekaartjes bij Vistaprint. Omdat zij op dat moment een aantrekkelijke kortingsactie hadden bestelde ik er gelijk twee gepersonaliseerde pennen bij!

Allereerst wil ik even zeggen; credits voor mijn logo gaan naar Kiki! Met een paar simpele aanwijzingen over wat ik persoonlijk tof vond heeft ze een logo in elkaar gedraaid die ik goed bij mijn blog vind passen en waar ik echt heel blij mee ben!

Waarom?

Omdat ik een beetje klaar was met het elke keer neer moeten kladderen van mijn bloglink als iemand er naar vroeg of ik een stukje wilde schrijven over een leuke hotspot en daar niets moois achter kon laten, besloot ik dat ik visitekaartjes wilde laten drukken. Niets geks, gewoon duidelijk, simpel en passend bij mijn blog. 

Wat staat er op?

Ik heb de kaartjes in zwart-wit af laten drukken. Omdat mijn blog ook deze kleurstelling heeft, zal dat vast geen verrassing zijn! Mijn eerdere ontwerpen waren nóg soberder, maar dat vond ik dan weer te niets-zeggend. Ik voegde de grijze balken en een fotootje toe. Een gezicht blijft toch altijd wat langer hangen dan enkel een url, denk ik dan maar.

Zelf heb ik er voor gekozen om een aantal dingen te vermelden; Mijn naam, Wat ik doe, de URL van mijn blog, de inhoud van mijn blog, het mailadres waarop ik te bereiken ben en waar ik op social media te vinden ben. Ik heb er expres voor gekozen om mijn telefoonnummer er niet op te zetten. Per mail of via social media ben ik prima te bereiken!

Hoe verliep de bestelling verder?

Ik bestelde 100 Visitekaartjes en 2 Pennen. Met de 50% kortingsactie betaalde ik uiteindelijk €18,14 inclusief verzenden. Ik koos voor de goedkoopste verzendoptie. Ik moest wel 2 weken wachten. Dat vond ik geen probleem, want ik had ze niet a la minute nodig.

Zoals je misschien al wel kunt merken ben ik erg blij met mijn kaartjes! Dit is trouwens geen gesponsorde post of wat dan ook. Ik wilde het gewoon even met jullie delen :)

CATEGORY: Lifestyle

Claudia

Comments (18)

Wow dat is echt super leuk! De kaartjes passen inderdaad ook goed bij je blog stijl.

Dankjewel Merel! :)

Erg mooi! Zelf heb ik ook visitekaartjes die ik regelmatig uitdeel aan mensen. Altijd handig. Ze zien er echt mooi uit van jou.

Inderdaad, altijd handig! Dankjewel voor je compliment, Melissa!

Ik vind ze heel leuk! En ik vind het ook een heel goed idee, dat zou ik eigenlijk ook moeten doen. Ik schrijf het zo vaak voor mensen op. Gaat op de Blog-verlanglijst!

Dankjewel Sjoukje! Ja, het is eigenlijk zo simpel, ik zou er voorheen ook niet op gekomen zijn. Zeker op het lijstje zetten, dus :)

Ze zien er mooi uit!

Dankjewel Melissa! :)

Ik zit ook te popelen om eindelijk die visitekaartjes te bestellen maar eerst mijn domein nog aankopen zodat er een “echte” website op kan staan. En dat ga ik mezelf kado doen met kerst hahaha. Leuke blog heb je! Ik ga nog even wat verder lezen. Greetz

Ohh leuk he, als je zulke leuke dingen allemaal op de planning hebt staan! Ik vond mijn eigen domein ook zo spannend.. Dankjewel voor het compliment Alice, ik ga ook op jouw blog rondneuzen :)

Wauw ze zijn echt heel tof!! Ik bestel ook altijd mijn kaartjes via vistaprint. Ik moet ook nodig nieuwe want ik heb net de kleuren van mijn gehele bedrijf (dansschool), blog en site vernieuwd. Dus een nieuw visitekaartje hoort daar eigenlijk ook bij! :D

Liefs Evelien

Dankje Evelien! Ik ben er ook heel blij mee! Oh wat tof zeg, je hebt dus echt een hele switch gemaakt qua huisstijl. Dan is het extra ‘af’ als je kaartje er bij past ja! :)

Ik vind ze heel mooi geworden! Je blog thema komt er ook mooi in naar voren.

Dankjewel Laura! Dat was precies wat ik wilde, dus dat je dat zegt bevestigt voor mij dat mijn doel bereikt is! :)

Super! Ik heb ook kaartjes en ik zet ze weleens in de supermarkt. Of ik leg ze ergens neer. Het werkt wel hoor! En wat leuk, de pennen!

Wat een goed idee Cynthia! Ik vroeg me toevallig laatst af of dat zin zou hebben, haha. Misschien ook eens wat achterlaten in de supermarkt, you never know! Ja met de pennen ben ik ook erg blij :)

Het is zoals je je eigen woord, simpel maar ik vind wel hier less is more. Leuk en het scheelt heel veel uitleg. ;-)

Dankjewel Jeapiebel! Het moet inderdaad niet te druk worden; dan mis je de boodschap een beetje denk ik!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.