New in: Cute biker boots!

Al wekenlang keek ik bij van Haren naar deze lieve maar stoere biker-achtige boots, en toen het eenmaal zo ver was dat het ook daadwerkelijk weer was om laarsjes te kopen, was mijn maat er niet meer van de bruine variant…. Noooooooo! Gelukkig heb ik ze alsnog kunnen scoren en ik ben dolblij met mijn laarsjes!

Ik ben echt dol op laarsjes én ik ben dol op de kleur bruin. Jullie kunnen dus wel raden waar ik inmiddels een aardige collectie van heb.. Juist, bruine laarsjes. Bruine laarsjes zijn niet alleen heel tof maar ook nog eens bijna overal mee te combineren! Of je nu gaat voor lief, stoer of casual, ze kunnen altijd.

Ik vind het ‘kanten’ patroon in combinatie met de schattige parels heel erg tof. De riempjes die over de wreef lopen maken het geheel wat stoerder.

Zoals ik al vertelde hadden ze de laarsjes niet meer in mijn maat. Ik baalde verschrikkelijk, want ook online kon ik ze niet meer bestellen in de goede maat. Totdat de medewerkster van de winkel me attendeerde op een service die ik nog niet kende: Ship to home. “Het
principe: alle vanHaren filialen zijn voorzien van een bestelsysteem waarmee
medewerkers voor klanten een paar schoenen kunnen bestellen die binnen 48 uur gratis
thuis wordt afgeleverd. Klanten kunnen van deze gratis service gebruik maken wanneer
de betreffende kleur, maat of model niet meer voorradig is in de winkel. Om in te spelen
op het belangrijkste motief; beschikbaarheid zijn wij gestart met deze extra service. Als
de schoen niet mocht passen, kan de klant hem kosteloos aan vanHaren terugsturen.
Zowel de verzending als de behandeling van de retourzendingen wordt voortaan vanuit
het nieuwe distributiecentrum geregeld.“

Zo, dát vind ik nog eens goede service! Ik rekende mijn schoenen in de winkel af en binnen 2 werkdagen zouden ze kosteloos thuisbezorgd worden. En ze waren inderdaad netjes op tijd: op Maandag werden ze besteld en op Woensdagochtend belde de pakketbezorger bij ons thuis aan. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Ik ben er in ieder geval ontzettend blij mee en kan je dus ook zeker aanraden om hulp van een medewerkster in te schakelen als de goede maat of kleur niet meer in het rek te vinden is. Inmiddels heb ik mn laarsjes al vaak gedragen en ik verwacht dat ik dit ook nog vaak zal gaan doen dit seizoen!

Aangezien ik echt een fan ben van bruin maar geen enkel zwart paar heb, vraag ik me af: draag jij liever zwarte of bruine laarsjes?

CATEGORY: Fashion & Beauty

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.