NEW IN: Hey, I put some new shoes on..

.. And suddenly everything’s right! Paolo Nutini knows what’s up!

SONY DSC

Ik was al een tijdje op zoek naar het perfecte paar slip-on sneakers. Nu ben ik alleen nogal kieskeurig, dus ging dat niet echt zonder slag of stoot. Toen ik in het centrum van Tilburg eenmaal een paar gevonden had met een super mooie print, besloot ik er tóch nog heel even over na te denken. Met als gevolg dat ze toen ik de week erop weer terugkwam uitverkocht waren. Bummer! Gelukkig vond ik dit perfecte paar toen ik ietwat gedachteloos langs de etalage van Invito struinde. Kijk mee!

SONY DSC

De schoenen zijn gemaakt van suède en leer. De luipaard print vind ik ontzettend leuk, maar in de klassieke kleuren soms lastig te combineren. De lijn tussen stijlvol stoer en ordinair is soms erg dunnetjes! Daar kun je natuurlijk wel een hele leuke uitdaging van maken, maar ik ga deze keer liever voor gemakkelijk. Daarnaast vind ik de print in deze bruin-grijstinten niet alleen makkelijker te combineren maar eigenlijk ook veel leuker.

SONY DSC

Helemaal happy ben ik met mijn nieuwe schoenen! Uiteraard heb ik ze ’s avonds meteen aangetrokken, haha! Ik combineer ze met een lange zwarte broek met opgerolde pijpen en een stoere top, met een lange lichte spijkerbroek met opgerolde pijpen en een mooie zeeblauwe top met driekwartmouwen, een kort wit shortje met een lekkere fleurige top erop. De mogelijkheden zijn eindeloos, daarom vind ik ze zo leuk!

De schoenen komen zoals vermeld van Invito en zijn zowel in de winkels als online te koop.

CATEGORY: Fashion & Beauty

Claudia

Comments (1)

Wat zijn deze slip ons leuk!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.