Onze srprs-reis naar…

Ergens in Mei 2015 besloten mijn vriendin Else en ik  om samen een paar dagen weg te gaan. Er werd eerst gegokt op een weekendje Antwerpen of Brussel, maar omdat het nauwelijks duurder was dan een reis met srprs.me besloten we de stap te nemen en een verrassings-citytrip te boeken. Ik kende srprs.me al viavia, en had er een leuke blogpost over gelezen bij Cynthia van MissLipgloss. Ondanks dat dit echt iets is wat ik nooit verwacht had te doen, boekten we toch. De adrenaline gierde al door ons lichaam tijdens het boeken, dus je snapt dat de 70 dagen er na vooral bestonden uit nagelbijten en een hele hoop gokken van familie, vrienden en collega’s. 11 Juli 2015 om 7.05 was het tijd om met onze koffertjes naar Schiphol te rijden en onze kaart open te krassen. Waar we heen gingen en hoe het ons is bevallen? Je ziet het in deze video!

CATEGORY: Travel

Claudia

Comments (1)

[…] Is het een kritisch artikel over bijvoorbeeld een Netflix serie, een Hotspot, make-up product, reisbestemming, noem maar op; leg dan uit waarom je het een goed artikel vond! (Goed artikel! Ik ben het helemaal […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.