Oude kleding inleveren bij H&M en 15% korting scoren!

Toen ik een tijdje geleden besloot om mijn kledingkast weer eens uit te mesten hield ik opeens een schandalige hoeveelheid oude kleding over.. Oeps! Wat doe je met die zakken? Ik had tijdens een van mijn bezoekjes aan de H&M al eens gelezen over het H&M ‘Long Live Fashion’ concept; oude kleding inleveren bij H&M in ruil voor korting. Wat houdt dat nou precies in?

Oude kleding inleveren bij H&M in het kort:

Jij levert je zakken met oude kleding in. Voor elke zak die je inlevert ontvang je een kortingsbon voor 15 % korting op een artikel naar keuze. H&M zorgt er vervolgens voor dat je ‘fashion geen vuilnis wordt’.

Oke.. iets meer uitleg..?

Oke, ik kon zelf op internet voorheen niet echt alle antwoorden op mijn vragen vinden. Sinds kort heeft H&M de site gelukkig aangepast en is het allemaal wat duidelijker!

Dit is wat H&M er zelf over zegt:

“Ieder jaar belanden duizenden kilo’s textiel op de vuilnisbelt. Zeker 95% hiervan kan opnieuw gebruikt worden. De H&M kledinginzameling is opgezet om de hoeveelheid kleding op de vuilnisbelt te verminderen en om de cirkel rond te maken door een gesloten kringloop voor textiel te creëren. Lever dus jouw oude kleding en huishoudtextiel bij ons in, van ieder merk, van elke kwaliteit en in elke staat. Dankzij hergebruik en recycling krijgen ze een nieuw leven.

Dus als jij nog iets hebt wat gedragen, versleten of enorm passé is – laat het niet achter in je kast liggen en gooi het niet weg. Lever al je oude kleding en huishoudtextiel in bij de H&M-winkel bij jou in de buurt!

Je kleding en huishoudtextiel worden via ons distributienetwerk naar de dichtstbijzijnde verwerkingscentrale gestuurd. Daar worden alle artikelen met de hand gesorteerd en beoordeeld. Het doel is om niets weg te gooien. Items die te versleten zijn om nog te dragen, worden gerecycled en verwerkt tot grondstoffen en in nieuwe producten gebruikt. Wat niet opnieuw kan worden gedragen, hergebruikt of gerecycled, wordt gebruikt om energie mee op te wekken.”

Oude kleding inleveren bij H&M

Zitten er nog addertjes onder het gras?

Nee hoor! Je kunt alle kleding/huishoudtextiel van elk merk bij iedere H&M in Nederland inleveren, zelfs als het kapot is. De zakken die je inlevert moeten goed gevuld zijn, het is dus niet de bedoeling dat je met een overgebleven tasje van de chinees met 3 oude onderbroeken erin aan komt zetten, haha! Ik neem zelf altijd gewoon een grote plastic zak van de supermarkt zoals je bovenaan op de foto kunt zien.

Per keer mag je zoveel zakken inleveren als je zou willen! Zelf lever ik er 2 per keer in; ik krijg er simpelweg niet meer mee op de fiets, haha! Als dank krijg je per ingeleverde zak een kortingsbon van H&M. Deze kortingsbon kun je inleveren voor 15% korting op een artikel naar keuze. Mijn zakken leverde ik in in September 2016 en mijn kortingsbonnen zijn geldig tot Augustus 2017; ze blijven dus wel bijna een jaar geldig!

Ik vind het een goede deal; voor tweedehands kleding krijg je tegenwoordig niet meer zoveel en alles apart op Marktplaats zetten en verzenden is me toch teveel werk. Enne, als ik nog een keer door m’n kledingkast zou gaan vrees ik dat ik er, als ik heel eerlijk ben, nog wel een paar zakken uit zou kunnen halen.. The struggle will always be real!

Check voor meer informatie de site van H&M.

Heb jij al eens van dit concept gehoord? Of doe jij wat anders met je oude kleding?CATEGORY: Lifestyle

Claudia

Related items

Comments (5)

Hallo Claudia,

Wat super leuk om jou hier tegen te komen!
Ik denk zo af en toe nog weleens aan oud studenten en wat ze nu doen, onwijs gaaf om te zien wat jij zoal aan het doen bent en hoe je dat aanpakt.
Misschien leuk om te vertellen hoe ik op je site terecht gekomen ben. Ik heb al een aantal keer kleding ingeleverd bij de h&m en wilde nog eens even weten hoe het ook alweer precies zat. Via Google kwam ik dus bij jou terecht. Als oud docente Maatschappijleer vind ik het natuurlijk super om te zien dat je zo milieubewust bezig bent. Keep up the good work!
Groeten,
Janneke van der Wegen

[…] jaar geleden schreef ik eens een artikel over het inleveren van oude kleding bij de H&M en daarmee 15% korting scoren. Ik was zelf op zoek naar meer informatie over deze actie, maar […]

Ik bracht vanmiddag 2 zakken oude kleding naar de H&M in Oosterhout en kreeg 2 bonnen à 15%. Gaf ze aan mijn dochter en toen bleek dat de bonnen ongeldig waren omdat dd datum al verlopen was. Geen eerlijke praktijk.

geissele charging handle
sig romeo zero
surefire warden
glock 19 barrel
350 legend barrel
6 5 grendel brass
ar 10 handguard
300 mag weatherby
gun lock
25 06 ammo
vortex optics
Schmidt and bender
athlon optics
burris eliminator 3
atn x sight 4k pro
swampfox optics
hawke optics
blackhorn 209 powder
labradar chronograph
reloading-kit/“rel="dofollow"> ammo reloading kit

We specialize in the supply of the best quality, powders, pills and injectables at relatively cheaper prices. You do NOT need a prescription to order from us

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.