Asjemewie?

That would be me! Claudia, 28 jaar en geboren en getogen in de Brabantse textielstad; Tilburg. Een gezellig (al zeg ik het zelf), soms ietwat luidruchtig, soms ietwat stil meisje met een goed gevoel voor humor en een grote liefde voor reizen, eten en creatief bezig zijn.

Ik behaalde mijn HAVO diploma en begon aan de studie HBO Dier- en Veehouderij aan de HAS in Den Bosch. Dit pad had ik al een aantal jaar daarvoor uitgestippeld; dít was wat ik wilde! Meer leren over mijn passie; paarden. Helaas kwamen er maar weinig paarden aan bod en paste deze studie totáál niet bij mij. Ik stopte dan ook na een half jaar en ging wat meer uren werken in de Natuurvoedingswinkel waar ik inmiddels al weer een jaar of 4 werkzaam was.

Het nieuwe schooljaar brak aan en ik startte aan het Prinsentuin College in Breda met de verkorte MBO4 opleiding Paardenhouderij en -management. In 2013 nam ik mijn diploma in ontvangst, maar met een steeds heviger wordende paardenallergie was het voor mij niet reëel om een fulltime baan in de paarden te zoeken. Ik kreeg een vast contract voor 30 uur in onze winkel aangeboden en bleef in de vrije uurtjes dressuurlessen geven.

Inmiddels ben ik dus al meer dan 13 jaar werkzaam in een Natuurvoedingswinkel (en heb hier uiteraard ook de bijbehorende cursussen bij gehad), werk ik helaas niet meer met paarden, maar heb wel een hoop kennis opgedaan over management en ondernemen. Ik herstelde van een burn-out, pakte in een kliniek mijn eetstoornis aan en samen met mijn ex-vriend zette ik het Streetwear label ‘PRFLX Streetwear‘ op. Tegenwoordig ben ik bonus-mama van Caitlyn, Syll en Izzy en run ik mijn eigen bedrijf/webshop in gepersonaliseerde baby- en kidscadeaus: ‘Sizzy Kidsmusthaves’. Ik wil zoveel mogelijk van mezelf en van de wereld ontdekken en heb dus ook een grote interesse voor zelfontplooiing en reizen!

Omdat mijn interesses behoorlijk breed zijn, is Asjemeclau.nl een blog over Reizen, Eten en Lifestyle. De laatste categorie omvat natuurlijk erg veel, maar dat vind ik juist het leuke! Kennis delen, hoe klein ook, vind ik een van de leukste dingen die er zijn. Je zult op mijn blog dus ook veel tips vinden over bijvoorbeeld groener leven, reizen, hotspots, nieuwe producten en dergelijke, maar ook persoonlijke posts, recepten, you name it!

Wil je met mij in contact komen? Lijkt me gezellig!

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.