Persoonlijke update; een teken van leven!

Na twee heerlijke recepten met de producten van Santa Maria werd het plots behoorlijk stil op mijn blog en mijn Instagram-account. Er is een hoop gebeurd in de tussentijd en ik vond het tijd worden om de radiostilte te verbreken en jullie een persoonlijke update te geven!

Watskeburt man?

Ik zal proberen het zo beknopt mogelijk te houden. Want daar ben ik zo vreselijk goed in, hahaha!

April 2016

Eind April verbrak ik, na 2,5 jaar, mijn relatie. Het maakte me niet meer gelukkig, we bleken toch niet zo goed bij elkaar te passen als dat ik in de eerste instantie dacht en meer van dat soort dingen. Ik vond het verdrietig dat ik iemand anders zoveel pijn moest doen, maar als ik iets geleerd heb na mijn afspraken met de psycholoog vorig jaar is het wel dat ik voor mijn eigen geluk moet kiezen.

Mei 2016

Ik vertrok vrij kort na de break-up met Mandy op citytrip met Srprs.me en belandde in Riga, Letland. Voor mij de perfecte gelegenheid om mijn gedachten te verzetten en op een rijtje te krijgen terwijl ik een nieuwe stad in een nieuw land ontdekte. Tevens opende het mijn ogen voor dingen die ik eerder niet zag, want..

Juni 2016

Ik ging op date en werd stapelverliefd. Op het neefje van een van mijn beste vriendinnen Mandy. Bizar hoe je elkaar al zó lang kunt kennen en er dan opeens een vonk overslaat. Je hield het beiden nooit voor mogelijk, ofzo. In Juni volgden nog veel meer dates, terrasjes, rendez-vousjes en avondjes uitgaan. Nog veel meer dagdromen, dansen, zingen en non-stop proberen te praten over Cas (want dat valt uiteraard niemand op, hahaha)

Juli 2016

In Juli ging ik 3 keer op vakantie; een paar daagjes naar Zeeland met Cas, 12 dagen naar Mijas, Málaga, Spanje met Mandy en haar familie en nog een paar dagen naar Duitsland met Mandy, lekker bij mijn ouders op de camping. Ook eindigde in Juli de ‘kick-start’ waar ik samen met Mandy aan mee deed; een soort ‘afval-programma’ van onze bootcamp-sportschool Neoli. Samen hebben we ons er doorheen gesleept en vielen we beiden ongeveer 10 kilo af.

Augustus 2016

Augustus, een maand waarin ik me langzaamaan besefte dat ik mezelf steeds meer begon te accepteren, steeds vaker zingend over straat liep zonder het door te hebben en steeds vaker even een besefmomentje had; ik zit echt veel lekkerder in mijn vel. Kortom; ik voelde me na een hele lange tijd weer oprecht gelukkig. Best emotioneel om te kunnen zeggen, maar ik voel het wel écht zo. Al helemaal toen Cas me eind Augustus op de liefste manier ooit vroeg of ik officieel zijn vriendin wilde zijn!

September 2016

Begin September ging ik met een van mijn andere beste vriendinnen Else wederom op citytrip met Srprs.me! We vlogen nog een paar dagen naar Spanje om het mooie Madrid te ontdekken. Heerlijk, al was dit wel tevens mijn laatste geplande reisje. Beetje een dubbel gevoel dus, haha! Wat de rest van September gaat brengen weet ik niet, in ieder geval heb ik zin om het bloggen weer op te pakken, dus dat is zeker een streven! De aftermovies van zowel Riga als Madrid komen er aan in ieder geval, dus als je die niet wilt missen kun je je hier abonneren op mijn Youtube-kanaal!

Op Instagram ben ik inmiddels weer een tijdje actief, dus als je benieuwd bent naar foto’s van mijn reisjes of gewoon persoonlijke dingen kun je me volgen via http://www.instagram.com/asjemeclau

Bedankt voor het lezen!

CATEGORY: Lifestyle

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.