Recept: Epic Nestléchoco-taart!

Op de laatste dag van het jaar leverde de pakketbezorger nog net het laatste pakketje van het jaar af; het verrassingspakket van #Nestléchoco! Uit deze box moest ik 2 verschillende recepten toveren. Het recept van de Kitkat-Lion toetjes deelde ik vorige week al met jullie. Vandaag het recept van deze epic Nestléchoco-taart met Choclait chips, Rolo, Smarties, Bros, White Crunch en After Eight!

Nestléchoco-taart
Write a review
Print
Voor de taart
  1. 1 pak Biscuittaart mix
  2. 4 Eieren
  3. 50 ml Melk
Voor de vulling
  1. 1 bakje Mascarpone
  2. 400 ml Slagroom
  3. 2 zakjes Klopfix
  4. 1 doosje Chocolade Kloppudding
  5. 3 eetlepels Suiker
Voor de topping
  1. Choclait chips
  2. Rolo
  3. Grote smarties
  4. Bros bubbels
  5. 1/3 reep White Crisp chocolade
  6. 1 stukje After Eight
Instructions
  1. Klop 1 pak biscuittaart mix in een kom met 4 eieren en 50 ml volgens de instructies op de verpakking
  2. Giet het beslag in een ingevette springvorm waarvan je de bodem met bakpapier hebt bedekt. Ik heb een springvorm gebruikt met een diameter van 24 centimeter
  3. Bak de taart net iets onder het midden van de oven in 30-35 minuten gaar
  4. Laat de taart even iets afkoelen voordat je de rand eraf haalt. Keer de taart nu ondersteboven op een taartrooster en verwijder de bodem en het bakpapier. Laat de taart afkoelen
  5. Mix de mascarpone, slagroom, klopfix en de kloppudding tot een mooi romig geheel
  6. Als de taart helemaal is afgekoeld snijd je de taart doormidden, zodat je 2 losse lagen biscuittaart hebt
  7. Besmeer de laag biscuittaart met een deel van het roommengsel. Ik probeerde dit met een taartmes te doen, maar het ging uiteindelijk makkelijker met de siliconen pannenlikker, haha
  8. Leg de volgende laag biscuittaart op de eerste en herhaal de voorgaande stap. Wees niet te zuinig met je roommengsel! Besmeer ook de zijkanten en de bovenkant royaal
  9. Nu is het tijd voor de topping! Ik ben begonnen met de bovenkant. Dit spreekt eigenlijk voor zich, je werkt in cirkeltjes naar binnen. In het midden sluit je af met 1/3 fijngesneden reep witte chocolade crunch en een after eight om het af te maken
  10. Om de zijkanten te versieren snijd je een handjevol Choclait chips fijn. Ik heb geprobeerd om het er tegenaan te 'gooien', maar vond het uiteindelijk toch mooier om het met de hand er tegenaan te drukken, haha
Asjemeclau http://www.asjemeclau.nl/
Ga jij deze epic Nestléchoco-taart ook maken? Tag me zeker in je foto’s met @Asjemeclau of stuur ze naar me toe, vind ik supertof! Smakelijk!

Nestlé, bedankt voor de mooie box met producten en Willemijn en Martine van 2WMN, bedankt voor de uitdaging! Ik lees jullie blog elke dag met veel plezier en vind het dus ook een eer dat ik deel uit mocht maken van jullie team!

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

CATEGORY: Food

Claudia

Comments (10)

Wow, die ziet er lekker uit!
Maar even niet goed voor mijn dieet! ;)

Dankjewel Ilse! Inderdaad een iets minder goede keuze als je op je lijn let, haha!

Hij ziet er superlekker én mooi uit, wel een caloriebommetje gok ik zo ;) Ga hem wel een keer namaken! xx

Dankjewel Jouvence! Inderdaad een caloriebommetje, maar dan heb je ook niet zon groot stuk nodig, haha! Wat leuk, maak je een foto voor me als je er ooit aan toe komt om hem te maken? Lijkt me leuk!

Wow, ziet er heerlijk uit!
Liefs,
Eefje

Dankjewel Eefje!

Oeh, dit ziet er super lekker uit!
Lijkt me ook wel leuk om te maken, maar het allerleukst blijft het opeten ;)
Liefs Merle van Girls-Things

Dankjewel voor je compliment, Merle! Het is zeker leuk om te maken en bíjna zonde om op te eten, haha!

Hier krijg ik spontaan trek van! Ziet er echt lekker uit

Dankjewel Linda! Heb m’n best gedaan, haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.