Recept: Italiaanse tortelliniprikkers – borrelhapje

Afgelopen weekend was ik jarig en bij een verjaardag hoort een feestje! Toen ik een paar jaar geleden dit recept op de blog Eetlust! tegenkwam, was ik direct enthousiast. Deze prikkers maak ik vaak tijdens feestjes en ze zijn meestal zo op. Ik vind het altijd leuk om net even iets anders op tafel te zetten dan kaas en worst. Daarom laat ik deze keer zien hoe ik deze prikkers maak. Heel erg bedankt voor het kijken en laat me zeker even weten wat je er van vind! :)

De link naar het artikel van Eetlust! vind je hier:
http://eetlustig.blogspot.nl/2012/11/tortelliniprikkers-met-mortadella-en.html

CATEGORY: Food

Claudia

Mijn naam is Claudia (25) en op Asjemeclau.nl blog ik over de dingen waar ik blij van word; Reizen, Eten en Lifestyle dus! Alles met een persoonlijk tintje en natuurlijk humor. De insteek van mijn blog is om jou bij elk bezoek weer iets wijzer op pad te sturen. Ik schrijf artikelen over persoonlijke ontwikkeling, het inzetten van social media, maar probeer dit ook te bereiken door bijvoorbeeld het delen van reviews van producten of hotspots, recepten of handige tips over bijvoorbeeld reizen of bewuster leven. Heb je verzoekjes? Tell me! Wel of niet wijzer geworden of heb je een aanvulling op mijn artikel? Deel het in de comments! :)

Comments (2)

Altijd lekker van die borrelhapjes! Leuk artikel :) (en lekker haha)

Dankje! Ja ik vind t ook altijd leuk om iets lekkers op tafel te zetten wat ook nog eens ‘anders’ is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.