Recept: Kitkat-Lion toetjes! #Nestléchoco

Op de laatste dag van het jaar leverde de pakketbezorger nog net het laatste pakketje van het jaar af; het verrassingspakket van #Nestléchoco! Uit deze box moest ik 2 verschillende recepten toveren. Recept 1 deel ik vandaag met jullie; heerlijke Kitkat-Lion toetjes!

Kitkat-lion toetjes
Write a review
Print
Ingredients
  1. 3 grote Kitkat repen
  2. 2 grote Lion repen
  3. 200 ml Slagroom
  4. 1 reepje Caramac
  5. 1 bakje Mascarpone
  6. 3 eetlepels Suiker
  7. 1 eetlepel Vanille aroma
Instructions
  1. Neem 4 mooie glaasjes. Let op: Dit recept is écht heel erg machtig, dus misschien kun je als je flink hebt getafeld beter meerdere, kleinere glaasjes maken!
  2. Meng de slagroom met de suiker en de vanillearoma. Klop de slagroom stijf met een handmixer of een keukenmachine
  3. Voeg de mascarpone toe en meng het met een vork voorzichtig door elkaar
  4. Snijd de Kitkats en de Lions in kleine stukjes. Ik gebruik voor 4 glaasjes 2 losgebroken reepjes Kitkat en een halve Lion.
  5. Bekleed de bodem met een laagje Kitkats. Leg hier voorzichtig met een lepel wat van het slagroom-mascarponemengsel bovenop. Probeer de randjes niet te raken, dan is het eindresultaat het mooist
  6. Leg hier een laagje fijngesneden Lion bovenop. Hier bovenop gaat weer een laagje van het mengsel. Ik maak het af met een stukje Kitkat en een blokje Caramac bovenop!
Asjemeclau http://www.asjemeclau.nl/
Ik vind ze zelf best wel geslaagd en ook het testteam hier thuis was enthousiast! Nogmaals; het is geen licht recept, u bent gewaarschuwd haha!

Ga jij deze Kitkat-Lion toetjes ook maken? Tag me zeker in je foto’s met @Asjemeclau of stuur ze naar me toe, vind ik supertof! Smakelijk!

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

CATEGORY: Food

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.