Review: De Purpuz planner 2017

“Wow, wat ben ik hier enthousiast over! ? Juist nu ik met mezelf heb afgesproken dat ik concrete doelen ga stellen in het nieuwe jaar en die ook daadwerkelijk ga opschrijven zodat ik er echt aan ga werken. Lijkt me mooi om een tijdlijn te hebben van het proces waarin je jezelf ontwikkelt!” Zo begon ik mijn antwoord op de oproep waarin bloggers gezocht werden om de Purpuz planner 2017 te reviewen. Ik had hem nog niet eens in huis, maar was al direct enthousiast!

Wat is de Purpuz planner 2017?

Na wat onderzoek op de site van Purpuz bleek dat zij het zelf uiteraard het best kunnen omschrijven: “De Purpuz planner is de 1e agenda die jou in balans je doel laat halen. Met deze agenda heb je grip op je drukke leven. Ontworpen om in balans je doel te halen, helpt de planner je stap voor stap een doel te stellen en te plannen. Motivatie, inspiratie en reflectie zorgen ervoor dat jij de nodige stappen naar je doel ook zet. Zo is het niet de vraag of jij je doel haalt, maar wanneer jij je doelt haalt en succesvol bent. De Purpuz planner is de agenda voor een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven.”

Nou, klinkt goed, vind je niet? Laten we beginnen met dat wat voor mij op school altijd al mijn favoriete moment was; het voor het eerst openslaan en doorbladeren van een werkboek (wat de Purpuz planner in feite eigenlijk ook wel is, haha!)

Purpuz planner

 

Purpuz planner

 

Hoe werkt de Purpuz planner?

De agenda begint in de laatste week van December/de eerste week van Januari en loopt tot December 2017. De agenda is iedere maand in drie delen opgedeeld; de Maandplanner, de Weekplanner en de reflectiepagina’s. Je begint dus als het ware met het bedenken en plannen van je doel. Op de pagina’s waar de weken van de maand op staan ga je dit doel verder uitwerken en uitvoeren. Aan het eind van elke maand vind je twee reflectiepagina’s. Je blikt terug op je progressie van de afgelopen maand. Leuk, want zo heb je eigenlijk zoals ik in de eerste alinea al beschreef een soort tijdlijn van je groei van het afgelopen jaar!

De Purpuz planner is natuurlijk niet alleen een agenda! Verderop vind je tevens het ‘werkboek’ gedeelte. Hier ga je aan de slag met het opstellen en formuleren van je doelen en het opstellen van een plan van aanpak. Persoonlijk vind ik dit echt een toevoeging! Ik ben echt zo’n typische chaoot die een bepaald doel in haar hoofd heeft, maar het nooit ergens opschrijft of uitspreekt, laat staan een stappenplan maakt voor de weg ernaartoe.. Misschien dat ik daarom altijd heel enthousiast ergens aan begin, maar het voor mijn gevoel vaak niet echt afmaak. Zonde!

Purpuz planner

Purpuz planner

Purpuz planner

Wat vind ik van de Purpuz planner?

Zoals de blikje-in-de-water-man in het viral filmpje ooit zei; ik vind hélemaal mooi! Nee, maar echt. Ik vind het concept ontzettend tof en jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen is iets wat ik belangrijk vind, hoe klein of groot de verandering ook is. De vormgeving van de Purpuz planner is helemaal mijn smaak; simpel, overzichtelijk en mooi. Niet teveel poespas, hier en daar een afbeelding, maar geen honderd dingen die je afleiden van dat wat je eigenlijk kwam doen in je planner; plannen. Omdat ik nogal groot schrijf had ik zelf misschien iets meer ruimte gehad wat lijntjes betreft. Niet perse heel hinderlijk hoor, kleiner schrijven is ook een leuke oefening, haha!

Nog een pluspunt; de planner is voor iedereen gratis te downloaden. Gewoon, omdat Purpuz werkt aan een wereld waarin in iedereen de beste versie van zichzelf is. De Purpuz planner helpt iedereen daarbij, ongeacht zijn financiële situatie. Je kunt dus een deel van de planner of de planner in zijn geheel downloaden. Dat vind ik nou écht tof!

Wil je liever de gebonden versie van de planner? Dat snap ik, want hij is echt heel erg mooi! Zeker de prijs waard als je het mij vraagt. Je koopt hem hier voor €34,99!

Purpuz, bedankt voor de mooie planner! Ik ga hem zeker gebruiken. Wie weet over een tijdje nog eens een update? Who knows!

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

CATEGORY: Lifestyle

Claudia

Comments (3)

Dat klinkt als een hele fijne planner!

Fijne review! Gebruik je hem nu nog steeds? Ik wil hem namelijk voor 2018 gaan bestellen

Fijne review! Gebruik je hem nu nog steeds? Ik wil hem namelijk voor 2018 gaan bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.