Samenwerken

200
745
44

.
Nestléchoco-taart
.
Samenwerken met Asjemeclau? Je bent niet de enige! Eerder heb ik met veel plezier blogposts geschreven in samenwerking met bijvoorbeeld Santa Maria, Nestlé, Verkade, Purpuz, Saal Digitaal, etcetera.

Interesse in een samenwerking of wil je een product door me laten testen of reviewen? Een perspakket opsturen, samen een winactie opzetten of een advertorial plaatsen? Lijkt me leuk! De insteek van mijn blog is om mijn lezers bij elk bezoek weer iets wijzer op pad te sturen. Bij het schrijven van een gesponsorde post houd ik deze insteek dus ook altijd in mijn achterhoofd. Ik schrijf voornamelijk artikelen over Reizen, Eten, Lifestyle, Groener leven en Persoonlijke ontwikkeling. Twijfel je of het product bij mijn blog en mijn lezers past? Stuur me gerust een mailtje voor overleg! Nu al enthousiast geworden? Je kunt me contacteren via een e-mail.

Ik houd me aan de ‘Reclamecode Social Media’ en zal dus te allen tijde vermelden dat een artikel gesponsord is. Dit zal gebeuren in de vorm van een kleine tekst aan het einde van het artikel waar in zal staan ‘Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een bedrijf. Lees mijn Disclaimer voor meer informatie’. Tevens maak ik geen gebruik van do-follow links. Belangrijk is te weten dat ik hier niet van af kan wijken. Meer informatie over deze regelgeving is hier te vinden.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.