Video: Onze Srprs.me trip naar… | Oktober 2015

Mijn tweede citytrip met Srprs.me: Tijdens het boeken van kaartjes voor de musical Grease ontstond er een grapje tussen mij en mijn vriendin Mandy over het samen boeken van een srprs-trip. 3 Weken later gingen we (op het laatste nippertje, oeps!) aan boord! Waar we heengingen? Kijk mee in onze aftermovie!

Er heeft echt enorm veel werk in deze video gezeten, maar uiteindelijk is hij echt ontzettend leuk geworden! We hebben het echt gigantisch naar ons zin gehad in de stad waar Srprs.me ons naartoe heeft gestuurd. Een geweldige stad met héle aardige mensen. Er mist in de video een stuk avond op onze tweede dag. Nadat we genoten hebben van het typische Ierse riverdancen in de pub raakten we aan de praat met twee jongens; Kevin en Sean. (in ieder geval, ik gok dat je het zo schrijft. Er zijn echt grandioos veel manieren om deze namen te schrijven zeg!) We werden meteen uitgenodigd om bij ze te komen zitten en kletsten er onder het genot van een paar cocktails (soms in het gebrekkig Engels, he Mandy?) op los. Nadat de pub zijn deuren sloot voor de avond besloten we nog een kroegje op te zoeken. Heel bizar, het ene moment zit je samen te praten en mensen te kijken in een pub, het andere moment sta je te dansen in een of andere kroeg ergens in Dublin met twee jongens die je pas een uurtje of twee geleden hebt ontmoet. Kevin’s dansmoves waren trouwens echt on point hahaha, ik heb iemand nog nooit zulke toeren uit zien halen!

Helaas hebben we geen contactgegevens uitgewisseld, maar we hebben het wel ontzettend gezellig gehad. Zo gezellig, dat we eigenlijk geen beeldmateriaal hebben van deze avond. Aan het einde van de video heb ik nog wat uncut beelden gezet, een soort van hysterische ‘behind-the-scenes’, haha!

Veel kijkplezier en laat me zeker even weten wat je van mijn video vind! Tips en feedback zijn altijd welkom! Vind je het leuk om meer video’s van me te zien? Abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=UCG2X3JWaGyfc-4pydKmHxcA

Geniet mee van mijn tweede Srprs.me avontuur!

CATEGORY: Travel

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.