Wat neem je mee op vakantie; gratis printable inpaklijst!

Het meest stressvolle deel van op reis gaan; het inpakken van je koffer! Wat neem je mee op vakantie? Wat moet je niet vergeten en wat laat je thuis? Ik deelde al eens eerder de Inpaklijst voor een korte trip, maar we zijn zo langzaamaan aan de zonvakanties toe! Deze keer dus de ‘grote vakantie versie’. Download nu de gratis Asjemeclau Printable Inpaklijst!

Wie raakt er nou niet enthousiast van vinkjes zetten, bolletjes kleuren of doorstrepen? En van op vakantie gaan dan? Precies! De essentials op een rijtje, je persoonlijke voorkeuren toevoegen en in één oogopslag zien wat je al hebt ingepakt en wat nog niet! 

Wat neem je mee op vakantie Inpaklijst

Klik hier om de Gratis Asjemeclau Printable Inpaklijst te downloaden

Laat me vooral weten wat je er van vindt, of je nog toevoegingen hebt en of je de inpaklijst gaat gebruiken! Vind ik altijd leuk om te horen! :)

Fijne vakantie!

CATEGORY: Travel

Claudia

Mijn naam is Claudia (25) en op Asjemeclau.nl blog ik over de dingen waar ik blij van word; Reizen, Eten en Lifestyle dus! Alles met een persoonlijk tintje en natuurlijk humor. De insteek van mijn blog is om jou bij elk bezoek weer iets wijzer op pad te sturen. Ik schrijf artikelen over persoonlijke ontwikkeling, het inzetten van social media, maar probeer dit ook te bereiken door bijvoorbeeld het delen van reviews van producten of hotspots, recepten of handige tips over bijvoorbeeld reizen of bewuster leven. Heb je verzoekjes? Tell me! Wel of niet wijzer geworden of heb je een aanvulling op mijn artikel? Deel het in de comments! :)

Related items

Een tijd geleden kreeg ik een mail van Fotofabriek.nl of ik een foto op aluminium wilde te

Comments (1)

[…] gesteld zoals ‘Heeft er iemand tips voor het reizen met alleen handbagage?‘ of ‘Heeft er iemand een inpaklijst voor op reis?‘. Als ik zo’n vraag voorbij zie komen probeer ik eigenlijk altijd te reageren met de […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.