Winactie: Win een heerlijk paaspakket van Verkade!

Een tijdje geleden ontving ik een mailtje van Verkade; of ik het leuk vond om een perspakketje opgestuurd te krijgen. Wie mij al langer volgt heeft vast al een aantal baksels en creaties voorbij zien komen, dat wilde ik dus wel! Nu mag ik niet alleen met dit pakket aan de slag, ik mag er ook nog eens maar liefst twee aan jullie weggeven!

Wat zit er in dit pakket? Bij het openmaken was ik blij verrast door niet alleen de lekkere inhoud ervan, er zit ook nog een mal bij om zelf een groot paasei mee te maken. Wow, wat gaaf! Ik ga er deze week mee aan de slag en ben nu al aan het bedenken hoe ik het in ga vullen. Misschien de Digestive Bites ín het ei als verrassing? Of verkruimelen en als topping gebruiken? Maak ik de buitenkant van het ei alleen van de pure chocolade, of gaat het toch een marble ei worden? Ik heb zoveel ideeën!

Maar goed, de winactie dus. Ik mag maar liefst twee van deze leuke Verkade pakketten aan jullie weggeven! Je kunt via twee kanalen meedoen; ik geef er eentje weg op Facebook en ik geef er eentje weg op Instagram.

Instagram

www.instagram.com/asjemeclau

Volg mij én @Verkade_NL op Instagram. Op mijn Instagram account kun je vervolgens de post met het Verkade pakket vinden. Laat onder deze post een reactie achter zodat ik weet dat je met de winactie meedoet! Je hoeft verder niets te doen :-)

Facebook

Heb je geen Instagram, of wil je gewoon nog een keer extra kans maken? Ik geef ook op Facebook een pakket weg!

www.facebook.com/asjemeclau

Like mijn Facebookpagina. Hier kun je tevens de post met het Verkade pakket vinden. Laat op deze post een reactie achter zodat ik weet dat je met de winactie meedoet!

Je hoeft dus niets te delen of gegevens achter te laten of andere bijzondere toestanden! Daar houd ik namelijk zelf ook niet van :-) Als je benieuwd bent naar de heerlijkheden van Verkade kun je een kijkje nemen op hun Social Media kanalen zoals Facebook of Instagram!

Je kunt met deze winactie meedoen t/m Donderdag 12:00. De winnaars worden daarna bekend gemaakt!

Deze blogpost bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer voor meer informatie!

CATEGORY: Lifestyle

Claudia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

© Copyright 2017 - Asjemeclau.nl. All rights reserved.